Het naleven van dromen, mijn dromen. Daaraan wil ik meer tijd besteden. Mijn blog De blauwe reiger gaat ook over het waarmaken van dromen. Met de reiger als symbool voor intuïtie. En een veertje dat om aandacht vraagt. De veren blijven maar bij me langskomen. Ze herinneren mij eraan dat ik mijn dromen naleef en daarbij op mijn intuïtie vertrouw.

Penney Peirce: Intuïtie als kompas

Boek Penney Peirce

Intuïtie als kompas
Een paar weken geleden was ik in de bibliotheek. Ik wilde een boek lenen, maar ik had nog geen idee waarover ik wat wilde lezen. Totdat mijn oog viel op ‘Intuïtie als kompas’ van Penney Peirce. Terwijl ik in de tuin dit boek lees, waait er een wit veertje naar me toe. Ik pak het op en stop het in mijn boek als bladwijzer. Ineens valt me op dat er maar liefst 30 veren op de kaft staan: 15 op de voorkant en nog eens 15 op de achterkant! De veren wijzen als pijlen naar ‘Intuïtie als kompas; leer vertrouwen op je innerlijk weten’.

Maak je dromen waar
Vanuit je intuïtie weet je precies welke dromen je wil waarmaken. Wat is je grootste wens waar je energie van krijgt? En waarmee ben je voor anderen van betekenis en geef je het beste van jezelf? Als je je hierop richt, komt zinvol toeval als vanzelf op je pad. Het bevestigt dat je op de juiste weg zit of helpt je zelfs verder op weg.

Dromenvanger versierd met veren

Dromenvanger versierd met veren

Dromenvanger
Vandaag realiseer ik me ineens dat indianen dromenvangers (dreamcatchers) maken. Zij hangen deze boven hun bed om goede ideeën en dromen te vangen en vast te houden. Een dromenvanger bestaat uit een ring met daarbinnen een soort spinnenweb, versierd met veren(!). Ook dat is vast geen toeval.

Gratis e-book ‘De betekenis van toeval’

In dit gratis e-book lees je over de betekenis van de verschillende levels van toeval. Meld je aan en je ontvangt ook mijn inspiratiemail.

Laat je verwonderen!