Wat is jouw impact?

over Karin

PERSOONLIJKE GROEI

Rode draad in mijn leven

Mijn missie is om jou te inspireren belangrijke stappen vooruit te zetten om het leven te leiden waarnaar je verlangt. Waarbij jij doet waarvan je energie krijgt, je talenten en ervaringen optimaal inzet en je gesteund voelt door liefdevolle mensen om je heen. Als in één lijn leeft met wat je in je leven te doen hebt, komt geluk én zinvol toeval op je pad. Je ontmoet op het juiste moment de juiste mensen en je komt in situaties terecht die je verder op weg helpen.

Jarenlang had ik een droomdoel, maar ik maakte hem slechts een beetje waar. En een beetje ervoor gaan zorgde ervoor dat ik me steeds ongelukkiger ging voelen met mezelf. Het teleurgesteld zijn in mezelf en het belangrijker vinden van anderen dan mezelf, leidden uiteindelijk tot een burn-out van 1,5 jaar. Terwijl de signalen luid en duidelijk waren, zie ook mijn blog ‘
Boek nu!‘.

Ik ben diep gegaan en dat heeft me veel waardevolle inzichten gegeven. En ja, ik wist het allemaal wel. Want sinds 2006 heb ik diverse coach-opleidingen succesvol afgerond. Maar weten is niet hetzelfde als het daadwerkelijk DOEN. Mijn obstakels zaten gruwelijk in de weg. Dus ik ging all-in aan de slag! De afgelopen jaren investeerde ik tienduizenden euro’s in mezelf. Ook de komende jaren blijf ik fors in mezelf investeren, om steeds weer verder te blijven groeien als coach. Zodat ik jou optimaal kan begeleiden in jouw proces. Mijn energie stroomt volop, ik ben in flow en maak mega-stappen met mijn levensdoel! Dat gun ik jou ook, vanuit mijn hart.

Graag geef ik mijn inzichten en levenslessen aan je door, zodat jij hopelijk geen burn-out of andere wake-up call nodig hebt, om je leven te gaan leiden zoals het bedoeld is. Ik wil je reisleidster zijn bij jouw reis. Jij bepaalt natuurlijk waarheen. En als je je doel nog niet precies weet, dan is dat ook ok. Dan gaan we samen aan de slag om dat helder te krijgen. Ik help je langs je obstakels te gaan, zodat jij succesvol je pad kunt bewandelen.

Ontmoet mij

Karin Pieper

Karin Pieper

‘Leef je leven zoals het bedoeld is.
Zet elke dag stappen in je persoonlijke groei.
En je ervaart geluk en zinvol toeval in overvloed.’

Welke opleidingen zet ik in bij mijn coaching met jou?

 • 2021: Systemische familie- en tafelopstellingen

 • 2020: NLP Master Practitioner

 • 2020: Coaching bij angst

 • 2020: Burn-out coach

 • 2020: Counseling

 • 2020: Acceptance and Commitment Therapy (ACT)

 • 2019: NLP Practitioner

 • 2018: Mindfulness Based Cognitive Therapy (MBCT)

 • 2018: Mind-Walk trainerslicentie

 • 2017: Teamcoachen voor scrummasters

 • 2010: Universeel Vrouwelijk Leiderschap

 • 2009: Post Bachelor Coaching & Begeleiding

 • 2007: Coach worden, coach zijn

 • 2006: Coachend leiderschap