Iedereen die spiritueel is aangelegd kent ze wel, de seintjes vanuit het universum. Dat ene liedje die op een bijzonder moment op de radio klinkt, het vogeltje dat even voor je raam komt zitten, je oog die op een zin in een tekst valt, de witte veer die voor je neer dwarrelt en ga zo maar door.

Wit veertje
Ikzelf heb ooit met het universum afgesproken dat als ze mij een seintje willen geven, ze met iets duidelijks moeten komen. Iets waar ik niet omheen kan, want ik wil niet overal iets achter gaan zoeken. Zo vond ik een wit veertje in (jawel) mijn onderbroek toen ik had gevraagd om een bevestiging met een witte veer van contact met mijn gids. Ja, daar kan ik niet omheen! En toen mijn moeder overleden is kwam kort daarna bij mijn zus drie dagen achter elkaar een witte duif op haar tuintafel zitten. Hij bleef daar een tijdje rustig zitten voor hij weer weg vloog. Ze had nog nooit een witte duif in haar tuin gehad en daarna ook niet weer, hoe bijzonder en mooi!

witte eendWitte eend
Nu overkwam het mij laatst ook weer. Ik wilde graag bevestiging over iets en had gevraagd om een mooie grote witte veer in mijn voortuin. Ik dacht daar eigenlijk al niet meer aan toen mijn dochter ineens op een avond riep: ‘Mam, er staat een eend in onze tuin!’. En inderdaad, in de voortuin zat een witte eend zachtjes te kwaken. Ze maakte ook geen enkele aanstalten om te vertrekken toen ik haar benaderde. Ik zag een klein wondje aan de snavel en de dierenambulance adviseerde om de eend naar de vogelopvang te brengen. Zo gezegd zo gedaan, mevrouw de eend liet zich makkelijk pakken en op naar de vogelopvang.

Eenmaal thuis gekomen bedacht ik mij ineens weer mijn verzoek van de witte veer en dat het duidelijk moet zijn. Bedankt universum… een hele eend was nou ook weer niet nodig!

Mirjam Bos
www.praktijkmirror.nl
Mirjam Bos

Gratis e-book ‘De betekenis van toeval’

In dit gratis e-book lees je over de betekenis van de verschillende levels van toeval. Meld je aan en je ontvangt ook mijn inspiratiemail.

Laat je verwonderen!