Ik wil graag met jou mijn manifestatie wonder van deze week delen! Ik ben er nog steeds een beetje ondersteboven van!

Ik ben al geruime tijd fan van Gina deVee, een fantastische inspirerende businesscoach, de enige die ik ken waarbij ik echt het gevoel had van JA zij werkt echt vanuit haar vrouwelijke kracht. Voor haar is business en spiritualiteit geen commercieel gat in de markt zoals bij zovele anderen waar ik de mannelijke energie nog steeds voel overheersen.

Ik wist dat zij mijn volgende stap zou zijn in mijn zakelijke ontwikkeling, alleen hoe, dat wist ik nog niet want haar tarieven zijn torenhoog.

Maar ik had mijn verlangen om haar cursus te kunnen volgen het universum ingeslingerd. Tijdens een van mijn zoektochten stuitte ik per ongeluk op een lek in haar site, een enorm lek, want hierdoor lag haar volledig cursus van, schrik niet 10.000 euro voor het oprapen! Even had ik een moment van twijfel… zal ik… maar een klein stemmetje in mij zei: Doe het niet, jij zou het ook niet leuk vinden als anderen jouw programma illegaal zouden downloaden, en karma is a real bitch! Hou je intenties zuiver…

Dus wat deed ik, ik stuurde haar een email, en wees haar op het gigantische lek in de site. Ik kreeg een vriendelijke mail van een van haar teamleden die mij ervoor bedankte en of ik ze kon helpen te vertellen waar het lek zat zodat ze dat konden dichten. Ik vertelde dat ik graag de cursus zou willen volgen, maar financieel daartoe nog niet in staat was, eigenlijk hoopte ik op dat moment dat ze me de cursus cadeau zouden doen – ja ja verwachtingen – ook ik heb ze nog steeds al zou ik inmiddels beter moeten weten!

Ik kreeg wederom een mailtje terug, waarin haar teamlid me wees op 2 episodes van haar podcast, die gaan over manifesteren van geld. Op dat moment was ik eigenlijk een beetje boos en teleurgesteld, denk je netjes te zijn en het lek te melden! Sta je nog met lege handen… Wat ik toen nog niet wist was dat ik hier een klein wondertje kreeg aangereikt!

Na het luisteren van deze bewuste episodes, en toe te passen wat zij me hierin aanreikte kreeg ik deze week onverwacht bericht van de belastingdienst, ze hadden een fout gemaakt in mijn voordeel en ik kreeg nog een royale som geld terug! Genoeg om haar homestudy te gaan volgen!

In plaats van gratis toegang tot de cursus hadden ze mij iets veel kostbaarders gegeven, inzicht hoe je geld kan manifesteren!

Het moraal van dit verhaal, slinger je verlangens vooral het universum in, en laat ze naar je toekomen zonder verwachtingen, want de vorm waarin het naar je toe komt kan weleens veel groter zijn dan je aanvankelijk had durven dromen!

Sandra Leon
Femp on a mission
sandraleon1

Gratis e-book ‘De betekenis van toeval’

In dit gratis e-book lees je over de betekenis van de verschillende levels van toeval. Meld je aan en je ontvangt ook mijn inspiratiemail.

Laat je verwonderen!