Ik wens je een magisch 2021! Een nieuw jaar, een nieuw begin.
Waarnaar verlang jij in 2021? Is het misschien iets dat je altijd uitstelt? Wat wil jij dit jaar anders gaan doen?

Hoe kijk jij terug op het afgelopen jaar?

Hoewel 2020 een fascinerend vreemd jaar was, heb ik veel om dankbaar voor te zijn. Mijn dankbaarheid heb ik gisteren tot in detail uitgeschreven. En dat voelt rijk. Rijk, ondanks de beperkingen waarmee we allemaal te maken hebben. Je kunt als een slachtoffer ergens in een hoek zitten huilen, boos rondlopen of angstig het nieuws op de voet volgen. Maar je kunt ook kijken wat er binnen jouw eigen mogelijkheden ligt, wat er zoal wél mogelijk is om een mooi en betekenisvol leven te leiden. Dat laatste is waar ik zelf bewust voor kies. Als je dat lastig vindt, help ik je daar graag bij als coach.

Wat zijn jouw persoonlijke doelen voor 2021?

Mijn doel is jou te inspireren en te verwonderen via zinvol toeval. Door datgene wat ik bijna dagelijks meemaak aan bizarre toevalligheden met jou te delen via mijn blogs en inspiratiemail. Het is voor mij overduidelijk dat zodra je je richt op persoonlijke groei (zoals in coachtrajecten bij mij) jij cadeautjes krijgt in de vorm van magische toevalligheden. Die toevalligheden hebben een duidelijke boodschap, letterlijk of symbolisch, en helpen jou verder in je groei.

Wat stel jij altijd uit?

Zinvol toeval kwam vanmorgen weer bij mij binnen als een (vuurwerk)bom. Mijn grootste belemmering om jou te kunnen inspireren en verwonderen is mijn uitstelgedrag. Vandaar dat mijn doel voor 2021 is om korte metten te maken met dat uitstelgedrag. Mijn voornemen is om mijn mooiste ervaringen met zinvol toeval direct met je te delen, zodat jij ook geïnspireerd raakt om stappen te zetten naar het leven waarnaar je verlangt.
Dus wat gebeurt er, als ik op nieuwjaarsdag wil starten met het schrijven van mijn eerste inspiratiemail van dit jaar? En daarbij mijn eerste kopje thee van dit jaar maak? Op het theezakje staat doodleuk: ‘Wat stel je altijd uit?’. Na mijn eerste verbazing voel ik mij extra geïnspireerd om enthousiast aan de slag te gaan!

Theezakje met de tekst 'Wat stel je altijd uit?'

Gratis e-book ‘De betekenis van toeval’

In dit gratis e-book lees je over de betekenis van de verschillende levels van toeval. Meld je aan en je ontvangt ook mijn inspiratiemail.

Laat je verwonderen!