Je leven is zoveel leuker met zinvol toeval! Wat kun jij doen om meer synchroniciteit in je leven te halen? Door je leven te leiden zoals het bedoeld is. Maar je kunt ook simpelweg vragen om meer toeval in je leven.

Voor deze site vertrouw ik erop dat ik ontvang wat ik nodig heb. Als ik nog geen input heb voor een gastblog of een artikel, vraag ik er kort om. Vervolgens laat ik het helemaal los. En juist als ik er niet op bedacht ben, gebeurt er ineens iets moois.

Als je geen verwachtingen hebt, ontstaat er ruimte voor verrassingen.

Het klinkt paradoxaal: ik vraag ergens om en laat meteen mijn verwachtingen los. Probeer het eens uit en deel je bevindingen op de Facebookpagina. Ik ben benieuwd!

Gratis e-book ‘De betekenis van toeval’

In dit gratis e-book lees je over de betekenis van de verschillende levels van toeval. Meld je aan en je ontvangt ook mijn inspiratiemail.

Laat je verwonderen!