Gisterenavond las ik tot mijn verbazing op Twitter dat ik als spreker namens de SPD werd verwacht in Berlijn, op het Open Europe Berlin Podium. Dit in verband met de Europese verkiezingen. Natuurlijk was er in werkelijkheid een Duitse Karin Pieper uitgenodigd (zie www.karinpieper.de) en was ik per ongeluk getagd in het bericht:

‘And then came a lot of sheep’
Bizar was dat ik direct daarna een komisch promotiefilmpje over de Europese verkiezingen van 2014 zag, waarin de schapen weer eens een belangrijke rol hebben. Schapen herinneren mij eraan dat ik mijn dromen waarmaak. Ik zou wel meer lezingen en workshops willen geven over geluk en synchroniciteit, maar in het Duits in Berlijn is toch wel érg ver buiten mijn comfort zone! Hoewel er Facebookvrienden zijn die mij dit gewoon zien doen en mij hiervoor feliciteerden!

Gratis e-book ‘De betekenis van toeval’

In dit gratis e-book lees je over de betekenis van de verschillende levels van toeval. Meld je aan en je ontvangt ook mijn inspiratiemail.

Laat je verwonderen!