Niet gepland, gewoon heel toevallig: drie Britse zussen die op dezelfde dag zijn bevallen. De zusters en artsen in het ziekenhuis waren stomverbaasd. Geen één van de bevallingen was op dezelfde dag uitgerekend. De drie zussen kregen binnen 17 uur drie kerngezonde baby’s.

De twee neefjes en één nichtje werden allemaal geboren in het Mayo General Hospital in het Ierse Castlebar. Mairead FitzPatrick, kreeg haar kindje Thomas om 03.25 uur. Haar zus Joeline Gofrey werd om 11.00 uur met behulp van een keizersnede moeder van een meisje genaamd Sorcha. De derde baby liet even op zich wachten: Bernie Ward beviel om 20.30 uur van een jongen met de naam Phelim.

Bijzonder is dat er nóg een zwanger zusje is in de familie. Vierde zus, Christina Murray is hoogzwanger, maar haar baby besluit nog even te wachten om zichzelf aan de wereld te tonen. Tegen de BBC vertelt ze het wel jammer te vinden dat ze niet op dezelfde dag is bevallen als haar zusjes, maar dat een gezond kindje en een voorspoedige bevalling veel belangrijker zijn.

Gratis e-book ‘De betekenis van toeval’

In dit gratis e-book lees je over de betekenis van de verschillende levels van toeval. Meld je aan en je ontvangt ook mijn inspiratiemail.

Laat je verwonderen!