Hoera! Een eigen autootje. En zo’n mooi verhaal erbij. Ik was al zo lang aan het zoeken maar kon niet besluiten. Of ik vond het te duur, of te veel km’s, of te oud. Of ik vond de kleur niet mooi… Dus op een winterochtend naar de autoboulevard. Nu moest het gebeuren! Waren alle ruiten bevroren en konden we de informatie niet lezen!

Op dat moment herinnerde ik me: ‘Oh ja, ik kan HS (zo noem ik mijn innerlijke leiding, Holy Spirit) om hulp vragen! HS, geef me alsjeblieft een teken, welke auto zal ik nemen? Want ik weet het niet meer.’

En toen verscheen er opeens een lieve man die vroeg: ‘Kan ik u misschien helpen?’. Haha, dan vind ik mijn leven opeens weer zo ontzettend leuk! ‘Nou,’ antwoordde ik, ‘ik zoek een zo-en-zo autootje’. ‘Oh,’ zei de mijnheer, ‘normaal hebben we niets in die prijsklasse, maar loopt u maar even mee. Want we hebben toevallig(!) net gisteren wat binnengekregen’. En hij leidde me naar een blauw autootje en toen ik eromheen liep, nog een beetje twijfelend, stond er achterop: Spirit. Haha, nou een duidelijker teken kon ik me niet wensen!

En nu hoor ik mezelf dingen zeggen zoals: ‘Ik kom nu wel even met Spirit naar jou toe. En ik ga met Spirit boodschappen doen. Zullen we daar met Spirit naar toe gaan?’ Mooi hoor. Haha, die innerlijke leiding weet wel wat ze doet!

Lily Faber
Wonderacademie

Gratis e-book ‘De betekenis van toeval’

In dit gratis e-book lees je over de betekenis van de verschillende levels van toeval. Meld je aan en je ontvangt ook mijn inspiratiemail.

Laat je verwonderen!