Voor een nieuw webTV-programma van ‘Feel2B Inspired’ hebben we kandidaten geïnterviewd over hun bijzondere ervaring met zinvol toeval. Wat een prachtige verhalen! De eerste en tweede opnamedag in de studio op 24 oktober en 21 november waren heel bijzonder. In begin 2015 waren de volgende opnamedagen. Vanaf 26 maart 2015 om 15 uur komt Zinvol toeval met een webtv-programmaserie bij Feel2B. Dan staat de eerste aflevering live op www.feel2b.tv!

Toevalsmomentje tijdens het editen
Samen met de editor maken we een selectie van gefilmde fragmenten die we in het programma willen opnemen. Terwijl ik met de editor even overleg, loopt de band op het scherm door, tussen twee opnames in. Als ik tegen de editor zeg: ‘Het lijkt me handig als we dat zo doen’, zeg ik op het scherm alsof ik reageer op wat ik zojuist zei: ‘Ja, dat zou wel handig zijn’. De editor en ik kijken elkaar verbaasd aan, ben ik nu met mezelf in gesprek? ‘Echt weird’, is zijn reactie. En vervolgens vertelt hij een verhaal met zinvol toeval uit eigen ervaring, dat veel indruk op hem heeft gemaakt. Bijzonder.

Wat is Feel2B Inspired?
Feel2B Inspired is één van de vier kanalen van de fonkelnieuwe en veelbelovende zender ‘Feel2B’ op 26 maart 2015 live gaat. Feel2B komt op de markt met een nieuw mediaconcept; een platform op internet waar creëren, beleven, verbinden centraal staat.

Gratis e-book ‘De betekenis van toeval’

In dit gratis e-book lees je over de betekenis van de verschillende levels van toeval. Meld je aan en je ontvangt ook mijn inspiratiemail.

Laat je verwonderen!