Ruurd Visser

Regelmatig maak ik iets mee waarvan ik denk ‘Dat kan gewoon geen toeval zijn’. Maar dit verhaal heeft de meeste impact gehad op het leven van mij en mijn zusje.

Kinderwens
Mijn man en ik wilden graag kinderen. Na wat onderzoeken werd ons aangeraden te starten met een fertiliteitstraject. We wilden niet perse op dat moment kinderen,  maar we wilden het risico zeker niet lopen dat het niet meer zou kunnen. Dus we gingen ‘de molen’ in. Mijn zusje had al een dochter Quincy en wilde nog een tweede,  maar had nog wel even tijd.

Pittig jaar
Na een pittig jaar – een miskraam bij ons en het ziektebed van onze opa – besloten mijn man en ik, na overleg met de arts, toch even adempauze te nemen. Kort daarna overleed onze oma en precies 3 weken later onze opa.
Je kunt het bijna niet geloven, maar kort na het overlijden van mijn opa kwamen mijn zusje en ik erachter zwanger te zijn. Voor ons allebei dus totaal onverwacht, maar zeker gewenst!
Mijn zusje ging naar de verloskundige en ik naar het ziekenhuis. Daar kwamen we erachter dat we ook nog op dezelfde dag waren uitgerekend: 13 november 2013.

nichtjesOp dezelfde dag geboren
We zijn allebei bevallen van een meisje en ook nog op dezelfde datum: 8 november 2013. Tussen beide geboorten zit precies 7 uur en 1 minuut. Onze mannen hebben letterlijk samen bij de koffieautomaat van het ziekenhuis gestaan om de vorderingen met elkaar te bespreken. Het lijkt wel een verhaal uit een film.

Mijn zusje en ik zijn heel blij met onze dochters Lorin van mijn zusje (rechts) en Mena (links). Onze wondertjes!

Natascha Rouette
www.feel2b.tv
Natascha Rouette

Gratis e-book ‘De betekenis van toeval’

In dit gratis e-book lees je over de betekenis van de verschillende levels van toeval. Meld je aan en je ontvangt ook mijn inspiratiemail.

Laat je verwonderen!