Zinvol toeval helpt je verder op weg

zinvol toeval

IN FLOW

Ben jij een magneet?

Mijn ervaring is: richt je je op persoonlijke groei, dan ben je een magneet voor zinvol toeval. Vanaf mijn 18de is zinvol toeval – ofwel synchroniciteit zoals Carl Jung het noemt – de rode draad in mijn leven. In mijn blogs lees je tal van voorbeelden hiervan.

Word ook een magneet voor zinvol toeval!

In mijn online training ‘Zo word je een magneet voor zinvol toeval’ leer je wat ik de afgelopen tientallen jaren hierover heb ontdekt. En wat ik zelf nog steeds met succes toepas!

Verlang je naar meer magie in je leven? Wil je je gedragen en gesteund voelen? En meer flow ervaren? Volg dan mijn online training waarin ik je stap voor stap begeleid.
In 9 lessen, vol unieke en waardevolle content, die ik zelf dagelijks toepas om het leven te leiden waarnaar ik verlang. In de besloten Facebook-groep deel je met mij en gelijkgestemden al je vragen en bijzondere ervaringen.
Hieronder vind je een overzicht van alle modulen en lessen!

Wat is zinvol toeval eigenlijk?

Zinvol toeval is een magisch moment waarin iets dat jou mentaal sterk bezighoudt op een onverwachte manier samenvalt met iets dat buiten jou om gebeurt. Dit samenvallen is voor jou persoonlijk enorm van betekenis, doordat het je een belangrijk inzicht geeft over een levensthema of actuele vraag.

‘Het is puur geluk’

Net als geluk is zinvol toeval is een bijproduct dat je ervaart als je zinvol leeft, als je groei doormaakt. Het komt als een extra cadeautje op je pad als je in één lijn leeft met dat wat je in je leven te doen hebt.

ZO WORD JE EEN MAGNEET VOOR ZINVOL TOEVAL

57
  • ONLINE TRAINING
  • Verlang je naar meer magie in je leven? Wil je je gedragen en gesteund voelen? En meer flow ervaren?
  • In 9 lessen leer je stap voor stap hoe jij meer zinvol toeval in je leven aantrekt
  • Als coach en expert in zinvol toeval deel ik tientallen jaren aan waardevolle inzichten en ervaringen met jou
  • Met unieke content die je nergens anders vindt
  • Boordevol inspiratie en praktische handvatten voor magie in je leven
  • Met inspirerende video’s, opdrachten en presentaties
  • Je krijgt toegang tot de besloten Facebook-groep