vrijdag , 24 januari 2020
Home » Lezingen en workshops
Lezingen en workshops

Lezingen en workshops

Inspirerende lezingen en praktische workshops over zinvol toeval en geluk. Daarvoor kun je bij mij terecht. Op basis van persoonlijke ervaringen heb ik een visie ontwikkeld die ik graag met iedereen wil delen. Mijn lezingen en workshops staan boordevol fascinerende ervaringen met zinvol toeval uit mijn eigen leven.

Lezing en workshop ‘Puur geluk’
Wil je meer geluk in je leven? Het goede nieuws is dat je daar meer invloed op hebt dan je denkt. Niet je omstandigheden bepalen in grote mate hoe gelukkig je bent, maar de manier waarop je je leven leidt. Ik heb 7 stappen ontwikkeld naar puur geluk. Met deze 7 stappen vergroot je ook de kans op zinvol toeval. Het is niet voor niets dat je met ‘Het is puur geluk’ hetzelfde bedoelt als met ‘Het is puur toeval’.
Deze lezing of workshop is geïnspireerd op mijn blogartikel 7 stappen naar puur geluk.

Interactieve lezing ‘Leef 3D!’
Deze lezing is gebaseerd op mijn blogartikel Geef je leven inhoud.
Vind je dat je leven een sleur is? En heb je regelmatig het gevoel dat je geleefd wordt? Het goede nieuws is dat je meer invloed hebt op je geluk en magie in je leven dan je denkt. De oplossing is: ‘Leef 3D!’. Je leven heeft niet alleen een bepaalde lengte, maar ook diepte en breedte. Diepgang aan je leven voeg je toe door van betekenis te zijn voor anderen. En je breedte bepaal je door je reikwijdte: voor hoeveel mensen ben je van betekenis. Als je een mooi doel hebt in je leven waar je helemaal voor gaat, wordt je doel als het ware magnetisch. Het trekt situaties en mensen aan die je helpen je doel te bereiken. Vooral als je doel zich ver uitstrekt buiten je directe omgeving. Dus als je niet alleen de diepte opzoekt, maar ook de breedte. Als je echt iets wilt, doet de ‘law of attraction’ haast vanzelf zijn werk. Leef niet oppervlakkig. Leef 3D!

Nodig mij uit
Wil je mij uitnodigen voor een lezing of workshop? Mail mij.

‘Bijzonder om je ‘life on stage’ te zien zowel in de openingslezing als in de workshop. Boeiend en inspirerend voor mij en zoals ik uit de reacties hoorde voor heel veel mensen.
In de workshop was door jou ‘zijn’ het contact direct heel spontaan, open en vertrouwd. Bijzonder om mee te maken.’
Theo Boonen

‘Als verrassing werd de dag geopend met een prachtige inspirerende lezing van Karin Pieper. Zo mooi hoe Karin over Geluk denkt en vertelt en vooral met iedereen deelt!
Daarnaast ben ik ook nog één van de gelukkigen geweest die heeft mogen deelnemen aan de workshop Geluk van Karin Pieper. Een hele mooie workshop!’
Ester van Aken

‘Toen je de lezing gaf was ik al onder de indruk van je kistje, mooi gesproken en gebracht. Bij de workshop viel alles als een puzzel in elkaar wat ik had opgeschreven en het eindresultaat was mooi. Het was bijzonder met een traan van geluk.
Dank je daarvoor dat ik dat zo mooi mocht ervaren.’
Gertie Loop

‘Erg veel inspiratie uit gehaald, dit zou je elke maand moeten doen! Zou voor iedereen goed zijn! Dank je wel!’,
Petra van Gennip

‘Hoe wonderlijk, we kennen elkaar van lang geleden. Toeval bracht me hier.’
Emmy Bakker

‘Ik word er blij van en geïnspireerd! Geeft energie net op het juiste ogenblik.’
Jo Savelkoul

‘Boeiend, zet je tot nadenken en handelen in een ander perspectief.’
Tio Hok Tjien

‘Positieve boost voor je ‘eigen weg te gaan’. Goed idee om mensen op deze manier te inspireren.’
Karin Durlinger

‘Heel belangrijke bevindingen en bewustwordingen, de positieve kanten van het mens-zijn, niets als vanzelfsprekend ervaren, maar dankbaar zijn voor al het goede! Je enthousiasme is aanstekelijk.’
Peter Schoffelen

‘Inspirerend, het maakt een verhaal in me wakker.’
Nico Zwackhalen

lezing 20 maart 2014