Friday , 13 December 2019
Home » Coincidence in the media » Over the rainbow
Over the rainbow

Over the rainbow

Sorry, this entry is only available in Nederlands.

5 comments

 1. Ik heb een soortgelijk verhaal.
  Onze zoon ken is in maart 2015 in Nieuw Zeeland overleden.
  Zijn lichamelijke resten zijn aangespoeld op Farewell Spit (Uiterste noordpuntje van het Zuidereiland)

  De plaatselijke politie agent heeft op die plek op de verjaardag van mijn dochter zand op het strand verzameld en naar Nederland opgestuurd.
  Op het moment dat hij daar arriveerde verscheen er een zeer mooie regenboog aan de hemel.

  • Beste Peter, wat een triest maar tegelijkertijd ook mooi verhaal. Dank je wel voor het delen. Ik hoor vaak dat zo’n ervaring met een regenboog veel indruk maakt en troost biedt. Ik hoop dat dat ook voor jullie geldt. Heel veel sterkte!

  • Gisteren hebben wij mijn moeder begraven na een lange lijdensweg. Ze is overleden op mijn verjaardag.
   Onderling hadden wij de 3 dochters onenigheid tot t laatste moment maar toch hebben wij dit overgestapt zijn alle 3 naast de kist gaan lopen met onze echtgenoten. We kwamen buiten het verzorgingshuis er stond een prachtige regenboog aan de hemel.
   Onderweg allemaal liedjes betrekking op mn moeder ik heb t opgenomen. Onderweg weer een regenboog en uit de kerk weer een prachtige ik denk voor iedere dochter was er 1 bedoeld zo mooi! Odette

   • Beste Odette, allereerst gecondoleerd en heel veel sterkte gewenst. Wat een mooie gedachte, 3 keer een regenboog voor iedere dochter één… Ik hoop dat jullie er troost uit mogen halen, een bevestiging dat het goed is. Ook bijzonder dat jullie onderweg allemaal liedjes hoorden die betrekking hadden op je moeder. Dank je wel voor het delen!

 2. Dit lezende moest ik denken aan het moment dat we de as van vader gingen uitstrooien. Het was een regenachtige dag, maar we waren er allemaal voor opgetrommeld dus het moest maar. Het moment dat we bij het rozenperk aankwamen, waar we vader gingen uitstrooien, en ik een toespraakje wilde houden, hield het op met regenen en brak de zon door.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

twenty − 14 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

@follow me