Saturday , 14 December 2019
Home » Articles » Zen 2
Zen 2

Zen 2

Sorry, this entry is only available in Nederlands.

2 comments

 1. leuk om op deze website te duikelen – ik zal vaker komen lezen.

  paar dagen geleden schreef ik nog op facebook dat synchroniciteit een belangrijke rol in mijn leven speelt. het is eigenlijk al sinds 1995 dat het mij opvalt en in 2006 kreeg ik het inzicht dat ik er voor het grootste deel (Lot, God, en overmachten uitgezonderd dus) zelf de bron van ben. Dat het is wat de ‘oude wijzen zeiden in ‘zo binnen, zo buiten’ dat de ‘uiterlijke wereld’ een afspiegeling is van de ‘innerlijke wereld’ – maar dat die werelden eigenlijk een en dezelfde zijn alleen onze zintuigen zien de gehele werkelijkheid niet.

  nadat ik tot dat inzicht gekomen was kwam ‘synchroniciteit, een innerlijke weg naar leiderschap van Joseph Jaworski ook rond 2006 op mijn pad als je die nog niet kent.. aanrader!

  kwam net deze film tegen, al bekend mee? Ik niet.
  http://www.synchronicitydoc.com/synchronicity/nl

  Goede nacht!

 2. Dank je wel voor je bijzondere reactie, Strijder. Wat mooi dat synchroniciteit ook zo’n belangrijke rol in jouw leven speelt! En ook al zo lang. Je beschrijft het precies zoals ik het ook ervaar. Je verwoordt het trouwens erg mooi! Daarom heb ik je reactie ook gedeeld op mijn Facebookpagina ‘Zinvol toeval bestaat’.
  Het boek en de film ken ik inderdaad allebei, maar toch hartelijk bedankt voor je tip.
  Groetjes, Karin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

eighteen − six =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

@follow me