woensdag , 20 november 2019
Home » Coaching
Coaching

Coaching

Verlang je ernaar je hart te volgen, maar kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Of weet je niet goed hoe je je beste zelf kunt leven? Ik coach je graag om moeitelozer te  leven en meer energie en geluk te ervaren.

Coaching
Naast de gebruikelijke tools en coachmethoden die ik als gediplomeerd coach inzet, heb ik oog en aandacht voor betekenisvolle gebeurtenissen die diepgang geven aan het coachtraject. Mijn ervaring is dat degenen die ik coach, als vanzelf hulp krijgen tijdens hun veranderingsproces in de vorm van zinvol toeval. Je krijgt de bevestiging dat je op het goede pad zit of je krijgt zelfs hulp in de vorm van aanwijzingen die je verder op weg helpt.

Consult
Heb je een vraag die je persoonlijk aan mij wil stellen? Wil je bijvoorbeeld weten wat toeval voor jou kan betekenen? Misschien wil je weten hoe je meer zinvol toeval in je leven kunt ervaren? Of ben je op zoek naar uitleg over een specifieke toevallige gebeurtenis? Maak dan een afspraak met mij voor een consult. Jouw vraag staat centraal!

Ben je geïnteresseerd in een coachtraject bij mij? Of ben je nieuwsgierig naar de rol en betekenis van synchroniciteit in je leven? Mail mij voor een afspraak.

Karin Pieper
Mijn LinkedIn-profiel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

*

negentien − zes =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.