woensdag , 20 november 2019
Home » Thema’s

Thema’s

Regenboog: symboliek

regenboog, zinvol toeval

Een regenboog staat symbool voor de brug tussen hemel en aarde. Het verbindt het aardse met het goddelijke. De zichtbare wereld valt even samen met het onzichtbare, magische en bovennatuurlijke. Een regenboog is betoverend mooi, maar uiterst vluchtig. Het oefent ons in loslaten. Het is daarom ook niet toevallig dat een regenboog vaak wordt gezien na het overlijden van een ... Lees meer »

Hoe beleef jij meer zinvol toeval?

olifanten maken hart

Je leven is zoveel leuker met zinvol toeval! Wat kun jij doen om meer synchroniciteit in je leven te halen? Door je leven te leiden zoals het bedoeld is. Maar je kunt ook simpelweg vragen om meer toeval in je leven. Voor deze site vertrouw ik erop dat ik ontvang wat ik nodig heb. Als ik nog geen input heb ... Lees meer »

Stap eens buiten je comfort zone

comfort zone

Vind je dat je leven saai is? Heb je je vakantie in het buitenland hard nodig om uit de sleur te komen? Het kan ook anders. Stap eens buiten je comfort zone. Doe wat je anders nooit doet, daag jezelf uit. Het hoeft niet meteen iets extreems te zijn zoals bungeejumping. Blijf niet hangen in je comfort zone Je comfort ... Lees meer »

Geef je leven inhoud

Hoe geef je je leven inhoud? Bij wiskunde bepaal je de inhoud (zoals van een zwembad) door lengte maal breedte maal diepte. Ook je leven heeft niet alleen een bepaalde lengte, maar ook diepte en breedte. Op de lengte van je leven hebt je indirect invloed. Door zo gezond mogelijk te leven. En door bepaalde risico’s te vermijden, zoals gevaarlijke ... Lees meer »