woensdag , 20 november 2019
Home » Jouw Magische Wensbrief
Jouw Magische Wensbrief

Jouw Magische Wensbrief

Heb jij een diep verlangen, maar durf je niet daarnaar te leven? Durf je je wens misschien zelfs niet uit te spreken? Weet dan dat je jezelf tegenhoudt om echt gelukkig te zijn. En dat zinvol toeval je ook geen helpende hand kan komen bieden. Daarom heb ik iets speciaals voor jou, om je op weg te helpen.

Je droomleven leven? Start met een magische wensbrief!
Een droom die jij binnenhoudt zal altijd een droom blijven. Je kunt je droomleven pas gaan leven als je ermee aan de slag gaat. Dat klinkt vanzelfsprekend, maar is niet altijd even gemakkelijk. Je eerste stap is het delen van je droom. Dat kan heel kwetsbaar voelen. Hoe fijn is het dan, als je je diepste wens kunt uitspreken bij iemand die zonder oordeel is, naar je luistert met aandacht, met je meeleeft en je aanmoedigt. En die jou kan laten zien hoe je steun en hulp kunt ervaren via zinvol toeval.
Die iemand wil ik graag voor je zijn! Uit ervaring weet ik dat de betekenisvolle toevallige gebeurtenissen dan over je heen buitelen om je te steunen.

Schrijf vanuit je hart een brief naar mij met je droomwens. En ik stuur je binnen een week een brief vanuit mijn hart terug. Als je wilt, ontvang je 2 weken erna ook nog een kaart per post met een persoonlijke boodschap.
Voor mijn brief aan jou vraag ik € 59. En voor de kaart en brief samen € 79.

✔ Het delen van je diepste wens alleen al kan kleine of grote wonderen aantrekken. Als een magneet.

In mijn brief geef ik je bovendien persoonlijke tips, hoe jij het toeval voor jou kunt laten werken. En hoe je de signalen van zinvol toeval kunt zien en duiden.

Ja, ik wil een brief ontvangen! Zo werkt het:

Stap 1. Je schrijft een brief over je hartenwens
Wat is jouw diepste wens, hoe zou jij je leven voluit willen leven zodat je zielsgelukkig bent?
Schrijf vanuit flow. Leef je in hoe het is als je je droomdoel hebt behaald; hoe voelt dat voor jou, hoe ziet dat eruit? Beschrijf het in geuren en kleuren. Hoe ben je daarbij van betekenis voor de wereld om je heen? Blijf schrijven totdat je het gevoel hebt dat je alles erover hebt gezegd.

Vragen die je daarbij kunnen helpen zijn:
✔ Waarop wil ik trots zijn als ik 95 jaar ben en ik op mijn leven terugkijk?
✔ Wat zou ik vanuit mijn hart willen doen als tijd en geld geen rol speelden?
✔ Waar kom ik nu niet (voldoende) aan toe waar ik eigenlijk het liefst veel tijd aan wil besteden?
✔ Wat doe ik nu niet, uit angst wat anderen ervan zouden kunnen vinden?
✔ Wat zijn mijn talenten en kwaliteiten en hoe komen deze het best tot z’n recht?

Al schrijvende kom je vaak tot mooie inzichten. En de magie van synchroniciteit kan dan zijn werk gaan doen!
De mensen die mij kennen, noemen als mijn kracht dat ik warm, enthousiast en zonder oordeel ben. Je kunt dus alles aan mij kwijt. En wat je schrijft blijft tussen ons. Tenzij je zelf je brief of delen eruit wil delen met anderen natuurlijk. Ook de persoonlijke boodschap die ik je schrijf, zal ik niet openbaar maken tenzij je daar uitdrukkelijk toestemming voor geeft.

Stap 2. Je stuurt je brief naar mij
Mail je brief naar info@zinvoltoeval.nl. En zet in de onderwerpregel ‘Diepste wens – brief’ of ‘Diepste wens – brief & kaart’.

Stap 3. Je krijgt van mij een brief van hart tot hart. Als je wilt, krijg je 2 weken erna nog een toepasselijke kaart met een mooie boodschap
Binnen een week ontvang je van mij een uitgebreide brief terug. En als je wilt krijg je 2 weken erna bovendien per post een dubbele kaart met een uitgebreide boodschap. Je kunt de kaart dan een zichtbare plaats in huis geven als reminder voor jezelf. Vermeld in je mail het adres waarop de kaart bezorgd mag worden.

Wat kost het je?
Voor mijn brief aan jou vraag ik € 59. En voor de kaart en brief samen € 79.
Het bedrag kun je naar mij overmaken nadat je je brief naar me hebt gemaild. Mijn bankgegevens zijn NL89 ABNA 0864437641 tnv Karin Pieper.

Wat levert het je op?

✔ Nieuwe waardevolle inzichten die je opdoet tijdens het schrijven van je brief
✔ Een stap buiten je comfort zone, door het delen van je diepste wens met mij, waardoor je groeit en er magie kan ontstaan
✔ Een waardevolle brief van mij persoonlijk, speciaal voor jou geschreven, die je nieuwe inzichten en hulp biedt. En die jou laat zien hoe je zinvol toeval voor je kan laten werken.
✔ Eventueel ook een toepasselijke kaart per post, speciaal voor jou gekozen en geschreven met een mooie boodschap, die je een zichtbare plek in huis kunt geven als reminder.
✔ Je kunt kleine of grote wonderen aantrekken, als een magneet, die je bevestigen dat je op de goede weg zit of die je verder op weg helpen.

Nog even in het kort:

  1. Mail je brief naar: info@zinvoltoeval.nl (onderwerp ‘Diepste wens – brief’)
  2. Maak € 59 over naar: NL89 ABNA 0864437641 tnv Karin Pieper
  3. Je ontvangt binnen een week een zeer waardevolle brief van hart tot hart. En de magie van zinvol toeval kan zijn werk gaan doen!

of

  1. Mail je brief naar: info@zinvoltoeval.nl (onderwerp ‘Diepste wens – brief & kaart’)
  2. Maak € 79 over naar: NL89 ABNA 0864437641 tnv Karin Pieper
  3. Je ontvangt binnen een week een zeer waardevolle brief van hart tot hart. Twee weken later ontvang je van mij een toepasselijke kaart met een mooie boodschap per post. En de magie van zinvol toeval kan zijn werk gaan doen!

karin pieper

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

*

9 − 3 =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.